About Us​

Mange av oss kommer på dansekurs med feil oppfatning av hva vi må lære. Vi tror dans krever at en kan og husker et mangfold av steg, figurer, teknikker og regler. Sannheten er heldigvis enklere.

Hos oss vil du nyte jakten på oppdagelsen av de enkle prinsippene liggger bak det å danse. I det øyeblikket det skjer så vil det føles som om du har kunnet det i hele ditt liv – det er akkurat som å sykle. Det høres nesten for enkelt ut, men det er noe alle fortjener å oppleve og du er velkommen til oss hvis du vil lære dette i praksis.

På en vanlig danseskole er målet at du skal bli trygg på dansen. Ved Impulso bruker vi dansetrinn for at du skal oppdage prinsipper og ferdigheter ved deg selv. Det er det som til sist vil gjøre at du med letthet kan danse med stil, kreativitet, og kontroll. 

Gjør deg klar til underholdende, pedagogiske og fascinerende opplevelser mens du utvider vennekretsen og lærer deg sosial ferdighet #1 i hele verden – DANS

Our Mission

Det er vanskelig å finne en danselærer som selv startet med to venstre ben. En som forstår deg og kan forklare seg på en måte som du forstår med en gang. Derfor ble Impulso startet.

Vårt mål er å være den beste danseskolen for deg som vil begynne helt fra start. Vi har holdt på siden 2003 og har aldri sluttet med å prøve å forbedre oss. Tusenvis av  mennesker fra hele verden har lært å danse av oss, mange av dem har vunnet i dansemesterskap og mange har blitt instruktører selv. Dans kan du bare lære av deg selv og Impulso er din trygge hjelper som viser deg veien på en fornøyelig, uforglemmelig og spennende måte.

Grunnlegger

Erik Roland – Instruktør og grunnlegger
har representert Norge i flere verdensmesterskap og kom blant topp 10 i Puerto Rico World Salsa Open (2006). Han har vært profesjonell danser i Kina og reist verden rundt for å gi oppvisninger og workshops på internasjonale dansekongresser og festivaler. Han har over 17 års erfaring som instruktør og er tidligere hovedtrener for salsainstruktørene i Norges Danseforbund. Brenner for å senke barrieren for at folk kan lære å danse .
I de siste årene undervist over ti tusen gruppetimer ved ulike treningssentre og bedrifter. Han har vært trener for blant annet Olympiske idrettsutøvere, profesjonelle dansene og kongefamilien.

og alt dette… etter at han besluttet å si opp sin jobb som økonom ved alder av 36.
Det er aldri for seint!