About Us​

Mange av oss kommer på dansekurs med feil oppfatning av hva vi må lære. Vi tror dans krever at en kan og husker et mangfold av steg, figurer, teknikker og regler. Sannheten er heldigvis enklere.

Hos oss vil du nyte jakten på oppdagelsen av de enkle prinsippene liggger bak det å danse. I det øyeblikket det skjer så vil det føles som om du har kunnet det i hele ditt liv – det er akkurat som å sykle. Det høres nesten for enkelt ut, men det er noe alle fortjener å oppleve og du er velkommen til oss hvis du vil lære dette i praksis.

På en vanlig danseskole er målet at du skal bli trygg på dansen. Ved Impulso bruker vi dansetrinn for at du skal oppdage prinsipper og ferdigheter ved deg selv. Det er det som til sist vil gjøre at du med letthet kan danse med stil, kreativitet, og kontroll. 

Gjør deg klar til underholdende, pedagogiske og fascinerende opplevelser mens du utvider vennekretsen og lærer deg sosial ferdighet #1 i hele verden – DANS

Our Mission

Vårt mål er å være den beste danseskolen for deg som vil begynne helt fra start. Vi har holdt på siden 2003 og har aldri sluttet med å prøve å forbedre oss. Impulso er din trygge hjelper som lærer deg å danse på en fornøyelig, uforglemmelig og spennende måte.

Grunnlegger

Erik Roland – Instruktør og grunnlegger
har 3 ganger representert Norge i verdensmesterskap i salsa. Etter 8. plass i Puerto Rico World Salsa Open (2006) sluttet han jobben som økonom, flyttet til Kina og ble profesjonell danser. Erik har gitt oppvisninger og workshops på internasjonale dansekongresser og festivaler i 15 land. Han har over 17 års erfaring som instruktør og er tidligere dommer og hovedtrener for salsainstruktørene i Norges Danseforbund. Han brenner for at folk skal lære å danse på en så enkel måte som er mulig. Mange av hans elever har blitt instruktører selv og mange har vunnet konkurranser. 

Ved siden av dans er Erik en erfaren treningsveileder med over ti tusen gruppetimer bak seg. Han har vært trener for blant annet Olympiske idrettsutøvere, profesjonelle dansene og kronprinsfamilien.